Info vodič

Akcija uređenja okoliša mjesnih zajednica Mostara

Info vodič

Akcija uređenja okoliša mjesnih zajednica Mostara

Kategorija: Razno

Ukratko

Povodom obilježavanja 22.5. Svjetskog dana biološke raznolikosti i 5.6. Svjetskog dana zaštite okoliša, Fond za zaštitu okoliša HNŽ u suradnji s Vladom HNŽ, Gradskom upravom Grada Mostara, Upravom za Civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ, Komunalnim poduzećima Grada Mostara i NVO sektorom u mjesecu svibnju i lipnju provodit će niz aktivnosti s ciljem povećanja svijesti kod djece, mladih i građana o očuvanju okoliša u našoj Županiji.

Ovim putem pozivaju se djeca, roditelji, udruge i ostali građani mjesnih zajednica Grada Mostara da se 1.6. pridruže akciji čišćenja i uređenja svojih mjesnih zajednica, kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova te uredili i obnovili parkovi i zelene površine te na taj način svojim sudjelovanjem doprinijeli očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti okoliša.

Fond će organizirati uređenje devastiranih područja, angažirati će potrebnu mehanizaciju za čišćenje i odvoz otpada te osigurati sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate…itd) koji se može preuzeti u prostorijama mjesnih zajednica. Tijekom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartovima i odvoziti prikupljeno smeće. Početak akcije je u 9 sati, a u 14 sati bit će organiziran ručak (kuhani grah) u prostorijama mjesnih zajednica.

Vrijeme
01. 06. 2019. u 09:00
01. 06. 2019. u 14:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close