Od listopada

Ryanair povezuje BiH sa Stockholmom, Bruxellesom i Memmingenom

Očekuje se da će se na tri linije prevoziti oko 100.000 putnika, te da će se Banja Luka ovim povezati s nekim od 260 destinacija na koje putuju avoni ''Rayanaira''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 05. 2018. u 10:21 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Aviokompanija ''Ryanair'' od listopada ove godine uspostavlja izravne letove iz Banje Luke za Stockholm, Bruxelles i Memmingen, dva puta tjedno'', najavio je danas zamjenik direktora prodaje i marketinga te aviokompanije Denis Barabas. 

Izrazio je zadovoljstvo jer će time BiH biti 37. zemlja u kojoj će prometovati ova europska low-cost aviokompanija, koja ima, kako je naveo, najniže aviokarte i u prosjeku su se prošle godine kretale 39 eura. 

Očekuju, kaže, da će na te tri linije prevoziti oko 100.000 putnika, te da će se Banja Luka ovim povezati s nekim od 260 destinacija na koje putuju avoni ''Rayanaira''. 

Nakon razgovara sa predstavnicima aviokompanije “Rayanair” Denisom Barabasom i Ologom Pavlnokom i predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović je izrazila zadovoljstvo zbog početka ove dobre suradnje koja će, kako je rečeno,  biti od koristi građanima koji će putovati na ove tri linije. 

''Ovo su destinacije koje će imati dovoljan broj putnika'', uvjerena je Cvijanović. 

Istaknula je da je Banja Luka poznata i po kulturnim i turističkim manifestacijama, pa će i ova aviolinija pomoći da se taj grad približi turistima i posjetiteljima.

Trenutno s Banjalučkog aerodoroma prometuje linija za Beograd. 

Kopirati
Drag cursor here to close