Ostvareni značajni pomaci

Turska je tražila informacije: Uskoro uvođenje aviolinije Mostar - Istanbul

Marin Raspudić direktor Zračne luke Mostar, za medije je rekao kako su dobili upit od Turske gdje se govori o tipu zrakoplova, što je konkretan pomak.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 04. 2018. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostvareni su značajni pomaci, linija Mostar-Istanbul bi uskoro mogla biti uvedena.

''Aviopromet nije neko uvođenje autobusa, da bi se uvela neka linija, ona zahtjeva puno složeniju pripremu i mislim da su prvi kontakti ostvareni između a Zračne luke Mostar i jedne turske kompanije u smislu sagledavanja svih tehničkih parametara'', rekao je Edin Mušić presjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, koji je danas boravio u posjeti Zračnoj luci Mostar.

Dodao je da će se zahtijevati evaluacija i sagledavanjem stanja će se vidjeti kada i šta će se dogoditi.

''Bilo bi nerealno odrediti točan datum, ali u svakom slučaju napravljena je jedna vrlo ozbiljna kretanja na tom putu. Zainteresirali smo konzulat  i veleposlanstvo Turske, sada ostaje da njihove aviokompanije iz tehničkog kuta sagledaju tu vezu i nadam se da će se u tome uspjeti'', dodao je Mušić

Marin Raspudić direktor Zračne luke Mostar, za medije je rekao kako su dobili upit od Turske gdje se govori o tipu zrakoplova, što je konkretan pomak.

''Mi smo poslali tehničke karakteristike i radi se na pripremi. Govorimo o tipu zrakoplova, terminima, ja se nadam, da će u doglednom periodu kada ljud iz Turkish airlinesa odgovore, biti poznat i točan datum početka ove linije. No u možemo je očekivati ubrzo'', rekao je Raspudić.

Kopirati
Drag cursor here to close