Najavljujemo

Živjeti i raditi u BiH: Konferencija studenata iz šest BH gradova u Mostaru

U diskusiji sa ostalim sudionicima razmjenjivat će iskustva, podijeliti informacije, kao i probleme na koje nailaze u realizaciji svojih poslovnih ideja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 03. 2020. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvodnevna konferencija ''Živjeti i raditi u BiH'' za 60 studenata i mladih iz Bihaća, Pala, Tuzle, Zenice, Banja Luke i Mostara bit će održana u petak i subotu, 6. i 7.3.2020. u hotelu Bristol u Mostaru.

Tijekom konferencije studenti će prezentirati svoje projektne i poslovne ideje. U diskusiji sa ostalim sudionicima razmjenjivat će iskustva, podijeliti informacije, kao i probleme na koje nailaze u realizaciji svojih poslovnih ideja.

Također će biti u prilici čuti primjere uspješnih poslovnih ideja koje su već zaživjele. Iskustva sa studentima podijelit će Sanja Đermanović iz udruge građana Nešto Više i Jasmina Ćušić vlasnica poduzeća Eko – dizajn d.o.o. Mostar.  

''Poslovne ideje i poduhvati, kao i projekti na kojima rade mladi su puni inovacija i ideja koje doprinose kvaliteti života na ovim prostorima i stvaranju novih radnih mjesta. Ovi mladi ljudi su primjer kako može i treba da se dugoročno planira razvoj društva i korištenje ljudskih i prirodnih resursa za dobrobit svih'', kazala je Amna Popovac, poduzetnica iz Mostara i organizatorica seminara.

Popovac je dodala kako je zadovoljstvo upoznati aktivne mlade ljude i pratiti njihov razvoj kroz godine.

Konferenciju će otvoriti Sven Petke, direktor Fondacije Konrad Adenauer u BiH, koja podržava organizaciju ovog značajnog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close