Svečano otvoren

Živinice: Novi TC Bingo prostire se na 30.000 m2 i zapošljava 350 osoba

Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30.000 metara četvornih i koji zapošljava oko 350 osoba.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 11. 2019. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tržni centar Bingo u Živinicama svečano je otvoren u petak, 15. studenog, u 12:00 sati.

Vrpcu su presjekli menadžerica centra Džana Halilović i gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković.

Nekoliko stotina građana je željno iščekivalo ovaj čin nakon čega je odmah uslijedila zabava. Već od 12:30 sati počeo je zabavni program za najmlađe, ali i kolo sreće za one koji su se odlučili za kupovinu.

Foto: PR / Svečano otvoren Tržni centar Bingo u Živinicama

Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30.000 metara četvornih i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran s više od 350 mjesta, Kuglana Brunswick s deset staza, igraonica te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima, istaknula je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo.

''U prosincu prošle godine završili smo prvu fazu tržnog centra, točnije dio gdje se nalazi hipermarket, a danas svjedočimo novom uspjehu i otvorenju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju. Živinice su zaslužile ovakav objekt, s mnoštvom brendova i raznih sadržaja'', kazala je Paunovski.

Gradonačelnik Samir Kamenjaković izrazio je zadovoljstvo zbog otvorenja ovakvog centra.

Foto: PR / Svečano otvoren Tržni centar Bingo u Živinicama

''Grad Živinice sve više predstavlja gospodarsko-trgovinski i društveni centar. Bingo će nam pomoći da Živinice postanu centar okupljanja, gdje će, osim građana Živinica, dolaziti i okupljati se i građani općina Kladanj, Banovići i Kalesija. Živinicama odavno treba ovakav jedan centar jer će građani imati brojne ponude na jednom mjestu'', istaknuo je gradonačelnik Kamenjaković.

Svečano otvorenje TC Bingo upotpunili su razni sadržaji kulturno-zabavnog karaktera, a posebni gosti su bili Kulturno-umjetničko društvo ''Živinice'' i Armin Dedić, koji je dvosatnim nastupom oduševio tisuće posjetitelja.

Foto: PR / Svečano otvoren Tržni centar Bingo u Živinicama

Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekt izgradila upravo u Živinicama i to 2. prosinca 2002.godine, a zahvaljujući veoma dobrim poslovnim rezultatima, kompanija se odlučila na novi poslovni korak i izgradila reprezentativan centar na istoj lokaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close