JU Radimlja

Završena izgradnja parkinga pokraj nekropole Radimlja

Parking je realiziran u sklopu projekta kojega je napisala Općina Stolac, a financijske radove je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanske županije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 07. 2021. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana završen je parking pokraj nekropole Radimlja. Parking je realiziran u sklopu projekta kojega je napisala Općina Stolac, a financijske radove je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanske županije.

Iz JU Radimlja su kazali kako već neko vrijeme u planu imaju sređivanje parkinga i kako im je drago štose napokon ukazala prilika da se završe navedeni radovi.

„Ovo jejedna od aktivnosti koja je odrađena s ciljem vanjskog uređenja interijera. U budućnosti ćemo nastaviti raditi kako na vanjskom, tako i na unutarnjem uređenju objekta kako bi se gosti osjećali što ugodnije dok su u posjeti nekropoli stećaka“, rekli su iz JU Radimlja.

Projekt je financijski podržan s 25.000 KM u sklopu druge faze radova obnove partera. Ovo je još jedna u nizu pomoći i suradnje Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a prema općini Stolac. Osim pomoći u izgradnji parkinga, Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ je također sudjelovalo i u uređenju i otvaranju prvog turističkog informativnog centra u Stocu.

Kopirati
Drag cursor here to close