Uređenje

Završavaju se radovi u gradskom parku u Jablanici

Sredstva za realizaciju ovog projekta osigurana su odlukom Vlade FBiH po kandidiranom projektu Općine Jablanica.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 10. 2020. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Jablanica / Radovi u gradskom parku

Shodno potpisanom ugovoru sa najpovoljnijim ponuđačem poduzećem 'KOPEX DODIG' d.o.o. Čitluk, radnici poduzeća JKP 'Jablanica' d.d. u stečaju, kao podizvođač, otpočeli su završnu fazu projekta Uređenje gradskog parka u Jablanici.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi  115.355,12 KM, a rok za završetak radova iznosi 100 dana, od dana uvođenja u posao, priopćeno je u srijedu iz Općine.

Sredstva  za realizaciju ovog projekta osigurana su odlukom Vlade FBiH po kandidiranom projektu Općine Jablanica.

Nakon pripremnih, zemljanih, betonskih i AB, vodo i elektro instalaterskih radova, postavljeni su kameni  ivičnjaci po obodu pješačkih staza, igrališta i poluostrva za sjedenje, a na pripremljene pješačke staze postavljaju se kamene ploče i kamena kocka prema već utvrđenoj shemi postavljanja, te podna rasvjeta na ulazu kod parkinga Općine Jablanica.

Kod parkinga Općine Jablanica, na istočnom ulazu i južnom parku izrađeni su dekorativni elementi-arla, koji će se obložiti kamenim klupicama, a predviđena je ugradnja i postavljanje 36 lagano armiranih klupa različitog tipa, te četiri betonska zida sa sjedištima ukupne dužine 56 metara, priopćeno je iz Općine Jablanica.

Kopirati
Drag cursor here to close