Radovi na kolektoru

Zatvara se dio ulice u blizini Španjolskog trga

Iz Grada mole za strpljenje te pozivaju vozače da koriste obilazne pravce za motorni promet
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 08. 2021. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razdoblju od 23.8.2021. do 3.9.2021.godine planira se zatvaranje ulice Kralja Zvonimira za motorni promet na dijelu od kružnog toka na Španjolskom trgu do objekta ''Staklene Banke''.

Naime, kako se navodi na stranicama Grada Mostara u sklopu radova ''Izgradnja kolektora T6b'' planirana je ugradnja cijevi i izrada šahtova u ulici Kralja Zvonimira te spajanje kanalizacijske mreže na KP3.

Radovi se obavljaju u skladu s Ugovorom koji je potpisan između investitora Grada Mostara i izvođača ''HP INVESTINGA'' d.o.o. Mostar.

Predviđeno je da se ovi radovi završe u roku od 10 dana.

''Molimo za strpljenje te pozivamo vozače da koriste obilazne pravce za motorni promet'', poručili su iz Grada.

Podsjetimo gradonačelnik Mostara Mario Kordić je ranije najavio kako Mostar postati veliko gradilište, a Grad će izdvojiti 18,5 milijuna KM za projekte.

''Izdvojena sredstva u proračunu imaju cilj infrastrukturno, prometno i u svakom drugom smislu učiniti Mostar boljim i urednijim mjestom za život. Upravo na tragu odgovornog upravljanja proračunskim sredstvima, opredijelili smo se za sustavan pristup, pa tako prvo i osnovno pokrećemo izradu nove prostorno-planske dokumentacije i za to smo izdvojili 550.000 KM'', kazao je ranije Kordić posebno ističući da su u Gradskoj upravi opredijeljeni uvesti red kada je u pitanju nelegalna i neadekvatna gradnja u Mostaru, a prvi preduvjet za to je kvalitetna planska i regulacijska dokumentacija.

Tada je najavio i da će uložiti značjna sredstva u dijelove grada koji već dugo vape za rješavanjem problema.

''Sve kapacitete Gradske uprave ove godine želimo usmjeriti u ostvarenje svega navedenog, a želje i volje, kako u svih vijećnika tako i kod mene, ne nedostaje'', ranije je rekao Kordić. 

Kopirati
Drag cursor here to close