Strpljenje

Još malo i gotov nogostup u Zagrebačkoj ulici

Za tu namjenu u proračunu Grada Mostara za ovu godinu iz sredstava tekućeg održavanja cesta za tu namjenu osigurano je 110.000 KM.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 06. 2021. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Obnova nogostupa u Zagrebačkoj ulici

U tijeku su radovi na obnovi nogostupa u Zagrebačkoj ulici, a koji su započeli 12. lipnja ove godine. Za tu namjenu u proračunu Grada Mostara za ovu godinu iz sredstava tekućeg održavanja cesta za tu namjenu osigurano je 110.000 KM.

Foto:PR / Obnova nogostupa u Zagrebačkoj ulici

Prema predviđenoj dinamici radova uklonjena su stabla topole na dijelu nogostupa ispred upravne zgrade JP „Parkovi“, a koja svojom debljinom onemogućavaju normalno kretanje pješaka.

Dijelom je već izvršena zamjena cestovnih ivičnjaka, te je popločan dio nogostupa način kao što je to izvedeno u Ulici kralja Zvonimira, uređenje oko stabala duž ulice, te silaznih rampi na dijelovima gdje je to potrebno za kretanje invalida, dječjih kolica.

Foto:PR / Obnova nogostupa u Zagrebačkoj ulici

Ovi radovi obuhvatit će i dio nogostupa u Ulici kralja Petra Krešimira IV, s bočne strane, uz zgradu JP „Parkovi. Građani se pozivaju na oprez prilikom kretanja dijelom gdje se izvode radovi, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close