Imunizacija

Gospodarstvenici iz BiH idu na cijepljenje u Beograd

Građani Sjeverne Makedonije koji su se preko portala eUprave prijavili za cijepljenje protiv Covida-19 u Srbiji pozvani su da prime cjepivo tijekom predstojećeg vikenda.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 03. 2021. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Beogradu će u subotu i nedjelju biti organizirano cijepljenje za gospodarstvenike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova koji žele zaštitu od koronavirusa, najavila je Privredna komora Srbije.

PKS je u suradnji sa Vladom Srbije organizirala imunizaciju više tisuća gospodarstvenika i zaposlenih u kompanijama u regiji, a za vikend je osigurano 10.000 cjepiva.

Predsjednik Gospodarske komore Sjeverne Makedonije Branko Azeski je potvrdio da će gospodarstvenici iz te zemlje doputovati u Beograd na cijepljenje.

''Srpska prijestolnica bit će centar u kojem će se okupljati poslovna elita iz regije. Intenzivna aktivnost se provodi u okviru Gospodarske komore kako bi se izvršio najbolji mogući odabir poslovnih ljudi čiji su poslovi nužno povezani sa putovanjem, kretanjem i kontaktima sa mnogim ljudima'', rekao je Azeski.

Građani Sjeverne Makedonije koji su se preko portala eUprave prijavili za cijepljenje protiv Covida-19 u Srbiji pozvani su da prime cjepivo tijekom predstojećeg vikenda.

Kako prenosi izvještač Bete, pozvani su da u subotu ili nedjelju prime cjepivo AstraZeneca na Beogardskom sajmu, bez obzira koji su grad i koju vakcinu odabrali u elektronskoj prijavi.

Predsjednik Gospodarske komore Kosova Berat Rukići priopćio je da je ta gospodarska komora odbila da sudjeluje u cijepljenju sa Kosova u Srbiji, prenosi N1. 

Kopirati
Drag cursor here to close