Bez komentara

Za školsko igralište vrijeme je stalo

Nedovršene tribine, svlačionice koje čekaju na svoje uređenje, mjestimično postavljena ograda, polomljeno granje i neiskorišteni građevinski materijal, ostavljen oko ove škole, izgleda, morati će sačekat neko drugo vrijeme.
Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 05. 2019. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon predizbornog otvaranja igrališta kod Osnove škole Petra Bakule u Mostaru vrijeme je, izgleda, stalo.

Nedovršene tribine, svlačionice koje čekaju na svoje uređenje, mjestimično postavljena ograda, polomljeno granje i neiskorišteni građevinski materijal ostavljen oko ove škole, izgleda, morat će sačekati neko drugo vrijeme.

Foto: Bljesak.info / Svlačionice na čekanju

I ranije su, kao i sada, stanovnici okolnih zgrada upozoravali na problem nedovršenog igrališta iza ove škole, te nered ostavljen na tom prostoru.

''Vrijeme je izgleda stalo. Jesu li na radove odgovorni zaboravili ili je u pitanju problem s financijama nejasno je, no slika dvorišta ove škole danas izgleda katastrofalno'', rekao je jedan od stanovnika ovog naselja za naš portal.

Iz škole su nam kratko poručili kako nemaju komentara na ovu temu te ne žele davati nikakve izjave, kako navodno, ne bi bili pogrešno shvaćeni.

Foto: Bljesak.info / Ograde ima, ograde nema

Investitor radova, koji su počeli sredinom svibnja 2016. godine, jeste Grad Mostar, te je tada na ovom prostoru najavljeno saniranje površine terena, postavljanje nove rasvjete i izgradnja tribine kapaciteta oko 300 sjedećih mjesta.

Osnovna škola Petra Bakule ranije je od Grada nagrađivana i u kategoriji jednog od najljepših školskih dvorišta, a tada su najavljivali kako će novac od nagrade uložiti u dodatno uređenje škole i školskog dvorišta.

Sudeći prema slici koju daje danas, u 2019. godini, na novac u ovoj kategoriji, u ovoj godini neće moći računati.

Foto: Bljesak.info / Nekad jedno od najljepših...

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close