Konačno

Za oko 2 milijuna KM: Poznat izvođač radova na dvorani u Centru 2

Projektnu dokumentaciju dvorane izradila je tvrtka Arhitekt d.o.o. Mostar.
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 09. 2021. u 17:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Hering d.d. Široki Brijeg gradit će sportsku dvoranu Osnovne škole Ilije Jakovljevića u Mostaru. Navedeno je to u Odluci o izboru najpovoljnijeg ponuditelja koja je objavljena u srijedu.

Radovi su, stoji u Odluci, vrijedni 1.976.000 maraka, a projektnu dokumentaciju dvorane izradila je tvrtka Arhitekt d.o.o. Mostar.

Odluka o pokretanju nabave donesena je u svibnju, a u lipnju je objavljena na Portalu javnih nabava. Na javni poziv odazvalo se sedam tvrtki te je u kolovozu održana e-aukcija. Na aukciji je cijena umanjena 96 puta te je Hering prihvaćen kao najpovoljniji ponuđač.

Inače, gradonačelnik Mario Kordić u utorak je na sjednici Gradskog vijeća odgovarajući na vijećničko pitanje kazao kako će radovi na sportskoj dvorani i prometnici u naselju Centar 2 ''početi raditi u sljedećih 15-20 dana''.

U Centru 2 ranije je prema obećanjima načelnice Odjela za urbanizam i građenje Marine Deronjić trebala biti izgrađena i podzemna garaža. Javna nabava za garažu je čak i bila raspisana 2019. godine, ali je poništena u ožujku prošle godine. Ponovni postupak za izgradnju garaže nije objavljen.  

Kopirati
Drag cursor here to close