Inženjerijski radovi u Istočnom Mostaru

Vojska radi na rekonstrukciji regionalne ceste Zijemlje - Rujište

Inženjerijski radovi na ovom civilnom projektu izvodit će se 34 radna dana u okvirnom razdoblju od 24. srpnja do 10. rujna 2019. godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 08. 2019. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Inženjerijske bojnne Brigade taktičke podrške Oružanih snaga Bosne i Hercegovine započeli su s inženjerijskim radovima na području općine Istočni Mostar (Republika Srpska), a radovi se izvode na rekonstrukciji regionalne ceste Zijemlje - Rujište u dužini od 5,5 kilometara.

U radovima, koji su započeli 24. srpnja 2019. godine, sudjeluje deset pripadnika Inženjerijske bojne Brigade taktičke podrške Oružanih snaga BiH s neophodnom inženjerijskom mehanizacijom (utovarivač, dozer, grejder, kopač, valjak, dva samoistovarivača, vučni vlak inženjerijskih strojeva, motorno vozilo putar i režijsko vozilo Asia).

Foto: OS BiH / Vojska radi na rekonstrukciji regionalne ceste Zijemlje - Rujište

Radovi se izvode na privremenoj i nekomercijalnoj osnovi na osnovu Sporazuma između Ministarstva obrane BiH i Općine Istočni Mostar.

Inženjerijski radovi na ovom civilnom projektu izvodit će se 34 radna dana u okvirnom razdoblju od 24. srpnja do 10. rujna 2019. godine, izvjestio je u srijedu Ured za odnose s javnošću OS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close