Odluka Vlade

Vlatka Martinović imenovana direktoricom ZZO-a

Za privremenu direktoricu ZZO-a je imenovana Vlatka Martinović.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 12. 2017. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna vlada je razriješila Novku Agić dužnosti direktorice Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH zbog ispunjavanja uvjeta za odlazak u mirovinu. Radi osiguranja kontinuiteta u radu Zavoda, za privremenu direktoricu je imenovana Vlatka Martinović, na period do najviše tri mjeseca, odnosno do okončanja postupka za konačno imenovanje prema Zakonu o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima FBiH.

 Vlada FBiH imenovala je Peru Matijevića za člana Odbora državne službe za žalbe, na period od četiri godine.

 Federalna vlada je Nadzornom odboru Agrokomerca d.d. Velika Kladuša dala suglasnost na Odluku o razrješenju dosadašnjeg direktora ovog gospodarskog društva i imenovanju Mersada Hamidovića za vršitelja dužnosti direktora.

 Vlada je danas također na vlastiti zahtjev razriješila jednog člana Upravnog odbora Agencije za bankarstvo FBiH i Parlamentu FBiH predložila da na ovu poziciju bude imenovan Slaven Zelenika. Konačnu odluku o ovom imenovanju donosi Parlament FBiH.

 Danas su donesene odluke o poništavanju ranije raspisanih, te raspisivanju novog javnog natječaja za utvrđivanje prijedloga jednog kandidata za člana Upravnog odbora Neovisnog operatora sistema u Bosni i Hercegovini iz Federacije Bosne i Hercegovine. 

 Danas je, na vlastiti zahtjev, razriješen dužnosti zamjenik direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH i na ovu poziciju privremeno, na period do najviše tri mjeseca, odnosno do okončanja postupka za konačno imenovanje, u skladu sa Zakonu o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima FBiH, imenovan Dževad Hamzić.

 Federalna vlada dala je prethodnu suglasnost za imenovanje Enesa Bikodušića, Amera Salihovića i Mirze Emirhafizovića za vršioce dužnosti članova Nadzornog odbora privrednog društva UNIS-Group d.o.o. Ilidža, do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close