Sjeverni logor

Bešlić i Herceg obišli gradilište u Sjevernom logoru

Vlada se uključuje u završetak izgradnje prometnica u Sjevernom logoru u Mostaru.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 12. 2017. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegovačko-neretvanske uključit će se u završetak izgradnje prometnica u Sjevernom logoru u Mostaru.

''Grad Mostar je naše administrativno središte i Županija kroz svoje aktivnosti redovito pomaže komunalne, cestovne i prometne infrastrukture, tako da mogu javno obećati da ćemo se uključiti u ovaj projekt'', rekao je predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg.

Foto: Bljesak.info / Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić
Foto: Bljesak.info / Radovi na izgradnji prometnice u Sjevernom logoru

Herceg je rekao kako će se završetkom prometnica smanjiti prometne gužve.

''Javnost treba znati da magistralna prometnica ide kroz središte grada Mostara i ovo će pomoći da se riješe prometne gužve koje se stvaraju'', rekao je Herceg koji je čestitao Bešliću na ''stoljetnom projektu''.

Gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić je rekao kako se za završetak izgradnje obratio Županiji za pomoć, jer Grad nema novca.    

"Vi znate da je ovo uistinu veliki projekt. Završavamo jednu stranu, a danas imamo sreću da je ovdje premijer naše županije i ministar prometa i vjerujem da njihov obilazak dati poticaj da se i druga strana završi. Jer kao što smo rekao prošli put nemamo dovoljno sredstava i obratio sam se županijskoj vladi da pomogne. Ovaj projekt je od iznimne važnosti za budućnost Mostara. Mislim da će se građanima u mnogome olakšati život kad se ova prometnica pusti. Vjerujem da Mostar dobiva nove konture koje će dati jednu bolju budućnost i turističku prohodnost", rekao je Bešlić.

Osvrnuo se i na izgradnju kolektora. Bešlić je rekao kako je tvrtka koja radi mikrotuneliranje nakon kraćeg zastoja krenula s radom.

"Pregovaramo da se radovi završe do kraja šestog mjeseca", rekao je Bešlić.

Foto: Bljesak.info / Radovi na izgradnji prometnice u Sjevernom logoru
Kopirati
Drag cursor here to close