Duga faza

Via Dinarica: Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava

Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 04. 2019. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava je jedna od aktivnosti u okviru druge faze projekta Via Dinarica, koji implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH), Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS) i Federalnog ministarstva okoliša i turizma (FMOIT).

Druga faza ovog projekta se provodi u suradnji sa domaćim partnerima – Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Federalnim ministarstvom okoliša i turizma, Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske, lokalnim vlastima, nevladinim i privatnim sektorom aktivnim u turizmu.

Inicijativa Via Dinarica ima za cilj da promovira značajne prirodne i kulturne resurse područja Zapadnog Balkana, da omogući bavljenje avanturističkim aktivnostima ljubiteljima prirode iz cijelog svijeta te da očuva planinska područja, kulture i predjele koji predstavljaju oazu netaknute prirode u Evropi. Ovaj javni poziv finansiraju USAID BiH i Federalno ministarstvo okoliša i turizma, a cilj mu je da dodatno doprinese razvoju inicijative Via Dinarica.

U skladu s gore navedenim, više datalja za ovaj Javni poziv potražite ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close