Pola milijuna KM

Velika obnova Bijelog Brijega: Gradit će se šetnice, igrališta, stiže i video-nadzor

Novac za obnovu bit će osigurana iz Proračuna Grada za 2019. i 2020. godinu, sredstvima Fonda za zaštitu okoliša FBiH za 2018. te sredstvima iz drugih izvora financiranja za ovu i sljedeću godinu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 06. 2019. u 12:56 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt sanacije i revitalizacije parkovskih, odnosno zelenih površina na Bijelom Brijegu vrijedan pola milijuna maraka očekujue se uskoro.

Naime, po opunomoćenju Gradonačelnika Grada Mostara zamjenica Radmila Komadina donijela je odluku o izboru ponuđača radova za krajobrazno uređenje u tom naselju, objavljeno je u utorak na službenim stranicama Grada.

Radove će, prema javnoj nabavci, izvoditi tvrtka Konherc d.o.o. Mostar za 519.660,02 maraka, prema projektnoj dokumentaciji poduzeća UNIbox d.o.o Mostar.

Novac za obnovu bit će osiguran iz Proračuna Grada za 2019. i 2020. godinu, sredstvima Fonda za zaštitu okoliša FBiH za 2018. te sredstvima iz drugih izvora financiranja za ovu i sljedeću godinu.

Tijekom rekonstrukcije u ovom naselju bit će izgrađeni i novi sadržaji.

''Planiraju se izvesti pripremni zemljani, betonski i armirano-betonski radovi, radovi navodnjavanja, javne rasvjete, video nadzora, hortikulture, izgradnja šetnica, sportskih igrališta i igrališta za djecu, nabava i ugradnja sportske opreme i rekvizita, urbanog mobilijara, kao i izgradnja novih odlagališta za kućni otpad'', stoji u nabavci.

Kopirati
Drag cursor here to close