Konferencija

Bisnode na Reconnect 2020. Sarajevo

Tema ovogodišnje konferencije je prevladavanje ekonomske krize prouzrokovane pandemijom a uloga dijaspore je značajna, jer oni mogu donijeti iskustva iz različitih država, i pokazati gdje su to prilike naše zemlje.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 07. 2020. u 06:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Analitička bonitetna kuća Bisnode BH, dio vodeće europske kompanije za podatke i analitiku, i ove godine surađuje s Restart-om na organizaciji pete konferencije Reconnect 2020. Sarajevo, koja će se održati 13. 08. i dalje s ciljem povezivanja poduzetnika i kompanija BiH s dijasporom.

Tema ovogodišnje konferencije je prevladavanje ekonomske krize prouzrokovane pandemijom a uloga dijaspore je značajna, jer oni mogu donijeti iskustva iz različitih država, i pokazati gdje su to prilike naše zemlje. Fokus će biti na turizmu i IT sektoru, jer će se na ovaj način predstaviti stanje u dvije grane djelatnosti koje su zbog pandemije u potpuno suprotnom položaju i na taj način praktično pokazati kako se boriti sa izazovima nove realnosti.

Izbor nije slučajan, jer će se na ovaj način predstaviti stanje u dvije grane djelatnosti koje su zbog pandemije u potpuno suprotnom položaju i na taj način praktično pokazati kako se boriti sa izazovima nove realnosti.

Naravno, networkin je važan dio ove konferencije tako da će Bisnode ćeorganizirati Bisnode Speed Networking, ali i sudjelovati u kreiranju analize IT sektora u BiH te predstaviti jednu od platformi za povezivanje poduzetnika dijaspore i BiH, s ciljem pronalaženje novih poslovnih partnera za rast lokalnih kompanija na međunarodnom nivou.

Restart, uzpodršku USAID Projekta Diaspora Invest, ovogodišnju konferenciju organizira uz pridržavanje maksimalnih mjera zaštite zbog pandemije uz ograničenja u broju sudionika. Ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije u kolovozu, Reconnect će potpuno prećina online platformu. U tom slučaju prijavljenim sudionicima će se javiti na koji način će konferencija i networking  biti realizirani.

Registracija je službeno otvorena na stranici Reconnect 2020., uz limitiran broj prijava, s obzirom na mjere zaštite i sigurnosti sudionika, a prijave sudionika konferencije na Bisnode Speed Networking je obavezna na ovom LINKU.

Pridružite nam se na konferenciji i prijavite na Bisnode Speed Networking, za poslovno povezivanje s profesionalcima iz BiH i dijaspore, potencijalnim novim poslovnim partnerima.

Kopirati
Drag cursor here to close