Made For You

U Mostaru otvoren najmoderniji McDonald's restoran

Investicija je iznosila 3,5 milijuna KM, a posao u restoranu koji će imati više od 200 mjesta, dobilo je 40 novih radnika.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 06. 2019. u 21:03 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je otvoren najmoderniji McDonald's u BiH, opremljen najnovijim tehnologijama koje predstavljaju budućnost ovog svjetski poznatog lanca za posluživanje hrane.

Posebnost u novom restoranu je samoposlužni kiosk na kojemu gost samostalno bira što želi, plati karticom te dobije račun i broj narudžbe.

Osim samoposlužnog kioska, u najnovijem "made for you“ restoranu goste će dočekati i novi koncept plaćanja i preuzimanja proizvoda.

"Sve je podređeno našim kupcima. To znači da će vaš omiljeni burger biti pripremljen samo za vas, čim ga naručite. Tako on u vaše ruke dolazi još svježije pripremljen. I ovaj Drive thru restoran će raditi 24 sata, a ubrzo krećemo i sa izgradnjom petog restorana u BiH", istaknuo je direktor marketinga i komunikacija Adi Hadžiarapović.

Investicija je iznosila 3,5 milijuna KM, a posao u restoranu na putu M17 - Bišće Polje, koji će imati više od 200 mjesta, dobilo je 40 novih radnika.

Kopirati
Drag cursor here to close