Označavanje

U Čitluku će svaka kuća dobiti kućni broj

Potpisan ugovor za izradu druge faze adresnog registra
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 12. 2018. u 17:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić i direktor poduzeća Geometrika d.o.o. Grude Jerko Leventić danas su u Čitluku potpisali ugovor o izvršavanju radova označavanja naseljenih mjesta i naselja nazivima i zgrada kućnim brojevima za područje naseljenih mjesta u općini Čitluk.

Ugovor je potpisan na temelju rezultata provedenog otvorenog postupka javne nabave, a predmet ugovora je izvršavanje usluga neposrednog označavanja naseljenih mjesta i naselja nazivima i zgrada kućnim brojevima za područje naseljenih mjesta na području općine Čitluk, navedeno je na stranici Općine Čitluk.

Ukupna vrijednost ovog Ugovora,prema specificiranim količinama i ugovorenim jediničnim cijenama s uračunatim PDV-om iznosi 69.100,20 KM.

Potpisanim ugovorom izvršitelj radova obvezao se radove izvršiti u roku od šest mjeseci, a radovi koju su dogovoreni danas potpisanim ugovorom su druga faza uspostave adresnog registra na području općine Čitluk.

Naime, Općina Čitluk ranije je sudjelovala u pilot projektu kroz koji je realizirano označavanje ulica i trgova nazivima i zgrada brojevima, te izrada adresnog registra za dio teritorija općine Čitluk. U prvoj fazi projekta Općina Čitluk je u suradnji s Federalnom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove, Županijskom upravom za geodetsko i imovinsko-pravne poslove i Projektom CILAP nazivima označila ulice i trgove na području naseljenih mjesta Međugorje, Bijakovići i Čitluk, kao i označila kuće kućnim brojevima na području spomenuta tri naseljena mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close