Kod Juske

Turski veleposlanik informirao se o izgradnji mosta između BiH i Srbije

Ministar Jusko je informirao veleposlanika Koça da je Ministarstvo formiralo radnu grupu koja će započeti inicijalne razgovore sa kolegama iz Srbije
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 08. 2018. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Sastanak ministra Juske i veleposlanika Koc

Ministar komunikacija i prometa BiH Ismir Jusko sastao se u ponedjeljak sa veleposlanikom Republike Turske u BiH Haldunom Koçem, priopćeno je iz Ministarstva.

Ministar Jusko je informirao veleposlanika Koça da je Ministarstvo formiralo radnu grupu koja će započeti inicijalne razgovore sa kolegama iz Srbije o lokaciji  mosta koji će spajati BiH i Srbiju na dijelu brze ceste Sarajevo – Beograd. U skorije vrijeme, u ovaj projekt će biti uključeni i predstavnici drugih institucija.

Kako navode u priopćenju, ministar Jusko i veleposlanik Koç su zajednički konstatirali da projekt izgradnje brze ceste Sarajevo – Beograd nije ugrožen, te da će i dalje nastaviti sastanke i suradnju na ovom projektu, kao i njegovoj realizaciji u punom kapacitetu i dinamici započetoj prije 10 mjeseci.

U sljedećem razdobljem bit će organizirani sastanci sa ministricom građevinarstva, prometa i infrastrukture Republike Srbije Zoranom Mihajlović i turskim ministrom prometa, pomorstva i komunikacija Mehmetom Cahitom Turhanom na kojim će se razgovarati o ovom projektu, priopćeno je iz Ministarstva.

Kopirati
Drag cursor here to close