Proizvodnja

Traže se radnici: Konjic ulaže u metalnu industriju

U Konjicu se radi na proširenju proizvodnih kapaciteta.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 03. 2021. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Konjic / Sastanak s načelnikom

Tvrtku DIV d.o.o. koja u Konjicu uspješno djeluje već duži niz godina, a koja se bavi obradom metala, proizvodnjom metalnih konstrukcija, dijelova za brodogradnju, poljoprivredne strojeve i dijelova koji se koriste u građevinarstvu u srijedu su posjetili načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i predsjednik Općinskog vijeća Konjic Kenan Greda.

Tijekom radnog sastanka s direktorom Almirom Žujom razgovarano je o planovima ovog poduzeća na proširenju proizvodnih kapaciteta i načinima podrške Općine Konjic.

"Mi trenutno zapošljavamo 44 radnika i u planu je da u ovoj godini izgradimo novu halu vijčaru i dodatno zaposlimo još 25 do 30 radnika različitih profila iz oblasti obrade metala" kazao je Almir Žujo direktor tvrtke DIV d.o.o pozivajući sve koji žele da uče ili da se prekvalificiraju da se jave u ovu tvrtku, te tako steknu znanje i mogućnost za zaposlenje.

Foto: Općina Konjic / Posjeta DIV-u

"Ovakvim poslovnim aktivnostima doći će do proširenja kapaciteta na zadovoljstvo svih, a naročito onih koji trebaju posao", kazao je načelnik Ćatić koji je čestitao upravi i radnicima tvrtke Div d.o.o. na uspješnom poslovanju, najavljujući podršku Općine Konjic u domeni svog djelovanja.

Firma Div d.o.o. i tijekom pandemije radila je bez prekida u punom kapacitetu, jer je imala ugovorene poslove, a trenutno je angažirana na rekonstrukciji mosta Ostrožac i rekonstrukciji replike mosta Bitke na Neretvi u Jablanici koji je u fazi montaže, navedeno je iz Općine Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close