Bolji uvjeti

VIDEO | Travnička bolnica: Pušteni u rad obnovljeni odjeli

Direktor Bolnice Mirsad Granov kazao je novinarima da je ova investicija vrijedna 150.000 maraka
Gospodarstvo / Ulaganja | 31. 07. 2019. u 16:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Bolnica Travnik

U Bolnici Travnik u srijedu su pušteni u rad obnovljeni Odjel psihijatrije, te nove oftalmološke ambulante i požarni put, čime će, kako je rečeno, biti stvoreni bolji uvjeti za pacijente, ali i rad medicinskog osoblja. 

Direktor Bolnice Mirsad Granov kazao je novinarima da je ova investicija vrijedna 150.000 maraka te da se radi o sredstvima Bolnice kojima je ova medicinska ustanova dobila centralnu intenzivnu njega na Odjelu psihijatrije, tri oftalmološke ambulante, te požarni put. 

''Nastavljamo tradiciju obnavljanja funkcija bolnice, kako bi segmente ove ustanove primaknuli onome što se zove liječenje u 21. stoljeću. Obveza nam je da pozitivnu energiju prenesemo na krajnji cilj, a to je zadovoljstvo naših pacijenata i u tom smislu smo razriješili neke dugogodišnje probleme. Sve to će utjecati na poboljšanje rada i na humaniji odnos prema pacijentima'', kazao je Granov. 

Video: Agencija Dani - obnovljeni odjeli Bolnice Travnik

Ističući da je Bolnica u prvoj polovici ove godine pozitivno poslovala, on je naglasio da je u tom razdoblju, uključujući i posljednju investiciju, uloženo oko 700.000 maraka. 

Predsjednik Vlade SBŽ-a Tahir Lendo istaknuo je kako Bolnica Travnik ima kontinuitet u realizaciji projekata koji donose korist pacijentima te da će joj Vlada nastaviti pružati potporu. 

''Vlada će apsolutno nastaviti podržavati ovakve projekte. Potrebno je reći i da su sve naše javne zdravstvene ustanove pozitivno poslovale, što ohrabruje i ide u korist naših pacijenata'', naglasio je Lendo. 

Kako je danas rečeno, Bolnica Travnik će i ubuduće raditi na usavršavanju medicinskog kadra i obnavljanju opreme, s ciljem lakšeg i bržeg pružanja zdravstvenih usluga građanima.

Kopirati
Drag cursor here to close