Stipanići

Mještani duvanjskog sela najavljuju blokadu: Potok teče preko ceste

U posljednjih nekoliko godina je pet osoba, vozača izgubilo život slijetanjem na ovomu vrlo opasnom dijelu ceste, navodi portal.
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 12. 2019. u 14:17 Bljesak.info
Potok preko ceste u selu Stipanići

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mještani duvanjskog sela Stipanići spremni su blokirati prometnicu kroz ovo selo ukoliko gradske vlasti ne poduzmu mjere i ne riješe pitanje vode koja teče preko prometnice i razlijeva se na nekih dvadesetak metara po prometnici, navode lokalni portali.

Riječ je o magistralnom putu Livno-Tomislavgrad, a voda se ondje pojavljuje zbog potoka koji izvire izvan prometnice te pravi probleme vozačima u većem dijelu godine. 

Tomislavnews piše kako se do sada se događao veliki proj prometnih nezgoda upravo zbog zaleđene ceste, ili velike lokve voda kada nema leda.

U posljednjih nekoliko godina je pet osoba, vozača izgubilo život slijetanjem na ovomu vrlo opasnom dijelu ceste, navodi portali.

Ovaj magistralni put je pod Upravom Federalnih cesta iz Mostara, pa mještani Stipanića mole, pozivaju Upravu za ceste da poduzmu hitno mjere, potrebne radnje i otklone opasnost na magistralnoj cesti kroz Stipanjiće.

Mještani kažu da tu nema ni velike mudrosti ni velikih radova, tvrdeći da je dovoljno ugraditi na tom dijelu ispod prometnice jednu ili dvije odvodne cijevi kako bi voda otjecala ispod prometnice, a ne preko nje.

Kopirati
Drag cursor here to close