(U)lice grada

Tko i zašto ne mete mostarske ceste nakon nesreća?  

Odgovor nismo dobili. Lakše je, čini se, otkriti višemilijunski kriminal nego doći do odgovora zašto nisu očišćene mostarske prometnice…
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 06. 2018. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lakše je, čini se, otkriti višemilijunski kriminal nego doći do odgovora zašto nisu očišćene mostarske prometnice na kojima su se proteklih dana dogodile prometne nesreće.

Ceste d.d. Mostar uputile su nas na Ceste Federacije BiH. U Cestama Federacije su rekli kako zbog odmora ne možemo dobiti informaciju, nego da trebamo čekati, u Gradu Mostaru su rekli kako su oni nadležni, ali da ne mogu govoriti ništa bez šefa odjela koji je na odmoru.

Foto: Bljesak.info / Ostaci prometne nesreće u Mostaru

Naime, prometnica na mostu Franje Blaževića nakon stravične prometne nesreće još uvijek je neočišćena, a nedovršena prometnica od novog mosta prema novom kružnom toku, više od tjedan dana ''čuva uspomenu'' na prometnu nesreću.

Podsjećamo, četiri dana trebalo je nekome da se sjeti pa da očisti s pločnika na Rondou posljedice prometne nesreće iz kolovoza 2016. godine.

Vozačima po mostarskim cestama stoga savjetujemo da pripaze na vožnju kako ne bi tjednima nakon nesreće gledali svoje tragove.

Kopirati
Drag cursor here to close