Uživajte u programu

Telemach otključava dodatne digitalne TV i radio kanale za svoje korisnike

Tijekom trajanja akcije, od 20.6. do 31.8.2019. godine, otključavaju dodatne digitalne kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3 i Total TV platforme.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 06. 2019. u 13:01 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao operater sa najvećim brojem kanala u Bosni i Hercegovini, Telemach je pripremio iznenađenje za svoje korisnike. Od 20.6. do 31.8.2019. godine ponovo otključavamo dodatne digitalne kanale i Video klub naslove našim korisnicima. 

Uživajte u programu na više od 230 TV i 70 radio kanala 

Tijekom trajanja akcije, od 20.6. do 31.8.2019. godine, otključavaju dodatne digitalne kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3 i Total TV platforme. To znači da ćete imati priliku da uživate u programu na više od 230 TV kanala, od kojih je preko 60 u HD rezoluciji i preko 70 radio kanala. Pored ovoga, dostupno vam je preko 16.000 popularnih naslova u Telemach Video klubu koji neprekidno raste. 

Sadržaj za svačiji ukus 

Ukoliko ste ljubitelj serijskog programa, pored postojećih domaćih hit serija kao što su: „Konak kod Hilmije“, „Žigosani u reketu“ i „ Ubice mog oca“, među otključanim sadržajima moći ćete pratiti najtraženije i najgledanije serije „Igre prijestolja“, „Tudori“, „Riviera“, „Milijarde“ kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster i drugi. 

U velikom izboru HBO naslova možete uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani. 

Za korisnike Grande Extra, Grande Premium, EON Full i EON Premium paketa pripremili smo poseban katalog s atraktivnim naslovima. Svakog mjeseca, tokom promotivnog perioda katalog će biti obogaćen sa 10 novih filmova različitih žanrova. 

U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji. 

Mreža nove generacije 

Kontinuirano radimo na inoviranju TV, internet i telefonskih servisa i s ponosom ističemo da je EON platforma najbrže rastuća TV platforma u Bosni i Hercegovini. 

U narednom periodu ćemo ulagati u dalji razvoj najveće optičke GIGA mreže nove generacije u Bosni i Hercegovini, superiornu platformu EON, kao i nove napredne servise.  

Kopirati
Drag cursor here to close