SAS

Uvedena izravna zrakoplovna linija Kopenhagen-Sarajevo

Skandinavska zrakoplovna komopanija SAS uvela izravnu liniju Kopenhagen-Sarajevo
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 03. 2018. u 21:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplovna kompanija SAS Scandinavian Airlines otpočela je danas letove na izravnoj liniji  Kopenhagen-Sarajevo-Kopenhagen. Letovi će se obavljati u periodu između 24. ožujka i 29.  rujna ove godine.

Kako navode iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo, nakon inauguralnog leta, SAS Scandinavian Airlines će za potrebe ove linije koristiti moderni zrakoplov Airbus A320 s 168 mjesta, kao i Airbus A320neo sa 174 mjesta.

Današnji let iz Kopenhagena prema Sarajevu, prvi na ovoj liniji, je bio u cjelosti popunjen, što potvrđuje veliku zainteresiranost putnika.

Zrakoplovne karte Sarajevo-Kopenhagen mogu se rezervirati i kupiti putem šaltera prodaje karata Međunarodnog aerodroma Sarajevo ili  putem web stranice Scandinavian Airlines www.flysas.com.

''Linija je od posebnog značaja za naše građane u Danskoj i Švedskoj, ali i za turiste iz ovog dijela Europe koji sve više posjećuju našu zemlju. Cijene karata variraju ovisno od slobodnih mjesta i datuma rezervacije, odnosno putovanja, ali  početna cijena povratne karte se kreće već od 170 EUR'',  kazala je glasnogovornica sarajevskog aerodroma Sanja Bagarić-Arnaut.

SAS Scandinavian Airlines je najnovija u nizu avio kompanija s kojima je Međunarodni aerodrom Sarajevo uspostavio suradnju u proteklom periodu, čime se, ističe Bagarić-Arnaut, nastavljaju ostvarivati pretpostavke za rekordan broj putnika, zračnih operacija, te kargo prometa i u ovoj godini, što sve doprinosi razvoju turizma i jačanju ekonomske slike Sarajeva, Federacije BiH i cijele Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close