Park Sajmište

Široki Brijeg: Zasvijetlila LED rasvjeta u rekonstruiranom parku

Dok su u parku postavljeni novi stupovi, u spomenutoj ulici postojeći će biti obojeni te će stara rasvjetna tijela biti zamijenjena novom LED rasvjetom.
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 03. 2019. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova LED javna rasvjeta u rekonstruiranom parku Sajmište u Širokom Brijegu upaljena je prvi put u četvrtak navečer.

LED rasvjeta bit će postavljena cijelom dužinom Ulice Silvija Strahimira Kranjčevića, od ''Male škole'' do restorana u Borku. Dok su u parku postavljeni novi stupovi, u spomenutoj ulici postojeći će biti obojeni te će stara rasvjetna tijela biti zamijenjena novom LED rasvjetom.

Radovi u parku Sajmište ušli su u posljednju fazu jer je većina ''grubih'' radova gotova.

Foto: Bljesak.info / Zasvijetlila LED rasvjeta u rekonstruiranom parku Sajmište

Podsjećamo, u lipnju 2018. godine je potpisan Ugovor za infrastrukturne radove na lokalitetima park Sajmište i kanjon Borak. Ugovore su potpisali u ime Grada Širokog Brijega gradonačelnik Miro Kraljević i u ime izvođača A3 d.o.o. direktor Josip Kožul.

Radovi se izvode u sklopu projekta ADRIATIC CANOYNS ADVENTURE TOURS – ADRIATIC CANYONING koji je financiran kroz Financijski Sporazumu za Interreg-IPA trilateralni Program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora (IPA II) 2014-2020.

Foto: Bljesak.info / Zasvijetlila LED rasvjeta u rekonstruiranom parku Sajmište

Infrastrukturni radovi obuhvaćaju: Rekonstrukciju parka Sajmište gdje je planirana rekonstrukcija parka, instalacija sustava za navodnjavanje i kanalizaciju, električne instalacije (postavljanje rasvjete), nabava parkovne opreme; dječje igralište; rekonstrukciju ulice od parka Sajmište prema restoranu Borak i priprema brdskih šetnica kroz kanjon Borak (popravak šetnica i izgradnja četiri odmarališta).

Vrijednost radova iznosi 529.403,92 KM. Završetak cjelokupnog projekta planiran je za kraj 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close