Bez ministara

Sastanak o deponiji: Nije se imalo s kim pričati

''Dogovorili smo da se što prije organizira sastanak da vidimo njihovo viđenje'', rekla je glavna savjetnica mostarskog gradonačelnika Radmila Komadina.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 12. 2019. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku o problemu mostarske deponije nisu se pojavili pozvani ministri pa nije donesen nikakav zaključak osim da sastanak treba ponovno održati i tražiti rješenje.

''Na sastanku nije bilo ministara, a to je bilo i traženje i Inicijative i Grada, koji će razmotriti čitavu problematiku. Razgovarali smo o svim problemima ali nismo mogli donijeti značajnije zaključke jer nije bilo relevantnih ljudi. Dogovorili smo da se što prije organizira sastanak da vidimo njihovo viđenje'', rekla je glavna savjetnica mostarskog gradonačelnika Radmila Komadina.

Dodala je kako se mora težiti tome da se izmjeste i ova i druge deponije iz naseljenih mjesta.

Video: Malo zaključaka nakon sastanka o deponiji

Omer Hujdur, ispred Inicijative građana 'Jer me se tiče', rekao je kako će građani ostati pred deponijom te da je nedolazak ministara na sastanak neozbiljan.

''Na sljedećem sastanku treba biti premijer HNŽ-a kako bi mogli razgovarati o rješenju problema'', rekao je i dodao kako na ovom sastanku nisu imali prave sugovornike.

Rekao je kako će ljudi prestati prosvjedovati kad dobiju pismena jamstva odgovornih o tome da se deponija neće proširivati.

Kopirati
Drag cursor here to close