Ferien-Messe

Sajam odmora, od putovanja do wellnessa

Nigdje drugdje u Austriji posjetitelji ne mogu naći tako obimnu i svestranu ponudu, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljih putovanja do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 01. 2019. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ferien-Messe

Bečki sajam ''Ferien-Messe'', koji se ove godine održava od 10. do 13. siječnja, okuplja 800 izlagača iz 80 zemalja svijeta. Među njima po prvi puta i izlagače iz Turkmenistana, Urugvaja i Nepala.

Više od 800 izlagača iz cijelog svijeta će u okviru ovog sajma predstaviti svoju ponudu godišnjih odmora, putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme. Nigdje drugdje u Austriji posjetitelji ne mogu naći tako obimnu i svestranu ponudu, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljih putovanja do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta posjetiteljima se nudi i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Veliki inozemni partner bečkog sajma turizma 2019. je Indonezija, dok je domaća partnerska regija ove godine Gradišće.

Na sajmu se ove godine po prvi put predstavila i Turistička zajednica Kantona Sarajevo.

Kao popratni program sajma najavljeni su mnogobrojni glazbeni nastupi, kulinarske prezentacije egzotičnih jela te nagradna putovanja,

Ulaznica za sajam turizma uključuje i besplatan ulaz na sajmove koji se u prostoru bečkog velesajma održavaju u isto vrijeme, a to su sajam sporta te kulinarski i biciklistički sajam.

Kopirati
Drag cursor here to close