Sajam poduzetništva i obrta BOSP EXPO u Brčkom će okupiti 200 izlagača

Na skoro 5.000 kvadratnih metara izložbenog prostora organizatori će otvoriti vidike gospodarstvenicima i korisnicima njihovih usluga.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 09. 2018. u 20:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna pozitivna priča o bosanskohercegovačkom gospodarstvu se završava kako bi dala prostor drugoj. Tek okončani gradačački Sajam šljive pripremio je teren za održavanje BOSP EXPO-a 2018, koji će se održati u Brčkom od 27. do 29. rujna.

Predstojeći sajam poduzetništva i obrta BOSP EXPO bit će mjesto susreta 200 izlagača, koji će tijekom sajamskih dana moći ostvariti kontakte značajne za dalje poslovanje, steći uvid u rad drugih djelatnika u okviru iste industrije, ostvariti prodaju, udariti temelje internacionalnim suradnjama, te kroz medije doći do ljudi širom BiH i regije.

Na skoro 5.000 kvadratnih metara izložbenog prostora organizatori će otvoriti vidike gospodarstvenicima i korisnicima njihovih usluga, odnosno kupcima, te omogućiti im face-to-face kontakt, što nije tako često u današnje vrijeme kada moderne tehnologije dominiraju i kada svaku informaciju pretražujemo pomoću par klikova na internetu.

Fahrudin Radončić i Valentin Inzko u Gradačcu su iskoristili priliku za sastanak s direktorom Sajma šljive Hašimom Šabanovićem, premijerom TK Jakubom Suljkanovićem te članovima organizacijskog odbora sajma BOSP EXPO.

Razgovarali su o prilikama za bh. gospodarstvo u koje se ostvaruju kroz sajmove kakav su gradačački i predstojeći sajam koji će se održati u Brčkom i zaključili da ovakvi događaji trebaju podršku vlasti kako bi u budućnosti dobili još veću snagu i pružili gospodarstvenicima iz BiH i regije prostor za promociju proizvoda i usluga, ali i sklapanje suradnji.

Sajam BOSP EXPO će se održati na lokaciji Poslovna zona IBD, Bijeljinska cesta Brčko. 

Kopirati
Drag cursor here to close