Priprema za sezonu

Rekonstruira se glavna prometnica u Neumu, radovi vrijedni 400 tisuća KM

Ugovor s tvrtkom HP Investing d.o.o. Mostar koja je izvođač radova potpisan je 4. svibnja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 05. 2021. u 16:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su radovi na rekonstrukciji glavne ulica u Neumu - Ulice kralja Tomislava, a projekt je vrijedan 400 tisuća marka.

Ugovor s tvrtkom HP Investing d.o.o. Mostar koja je izvođač radova potpisan je 4. svibnja. Projektom je planirana sanacija prometne površine ulice, nogostupe i zaštitne ograde. Nadzor radova obavit će tvrtka Dis Inženjering d.o.o. Neum za 6.317 KM.

Foto: Bljesak.info / Rekonstrukcija Ulice kralja Tomislava u Neumu

Iz Općine Neum uoči početka radova kazali su kako će obnova prometnice biti od koristi turistima i domaćem stanovništvu te uvertira u novu sezonu.

''Sanacija Ulice kralja Tomislava ima veliki značaj kako za domaće stanovništvo, tako i za turiste koji ljetuju u našem gradu. Ovaj projekt će zasigurno olakšati prometnu komunikaciju Neuma, osobito u vrijeme turističke sezone, kada bilježimo povećan automobilski i pješački promet. Glavna ulica Neuma će napokon dobiti dugo očekivano novo ruho, što je još jedan od projekata kojim se Neum sprema za ovu i sve naredne turističke sezone'', priopćili su.

Foto: Bljesak.info / Rekonstrukcija Ulice kralja Tomislava u Neumu

Prema Odluci o izboru najpovoljnijeg ponuditelja koju je donio načelnik Dragan Jurković navodi se da je rok izvedbe 30 dana i da se pruža jamstvo za obavljene radove od šest godina.

Kopirati
Drag cursor here to close