Smrdi, smrdi, užasno smrdi

Mostar: Raskopana tek asfaltirana cesta na Bulevaru

"Izgleda su nešto zaboravili", komentar je jednog sugrađanina.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 10. 2017. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izreka "Što je brzo, to je i kuso" mogla bi se slobodno primijeniti i na pojedine radove koji se obavljaju u Mostaru.

Potez od Doma zdravlja do kružnog toka na Španjolskom trgu je asfaltiran krajem kolovoza da bi u ponedjeljak bio ponovno raskopan.

"Izgleda da su nešto zaboravili", komentar je jednog sugrađanina.

Radnici HP Investinga su, u pisanju ovog teksta, na terenu gdje saniraju štetu, dok se stanari kao i vozači na toj dionici žale na nesnosan smrad.

Bljesak.info / U tijeku sanacija štete

Podsjećamo, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić u intervjuu za Večernji list je rekao kako će na većini prometnica gdje se radi kolektor i pročistač doći i do postavljanja novog sloja asfalta.

''U sklopu projekta izgradnje lijevoobalnog i desnoobalnog kolektora uradili smo i novi režim prometa te prometne signalizacije i bit će urađeno više kružnih tokova u gradu kako bi se povećalo protočnost i sigurnost prometa. Nastojimo pratiti i trendove, izići u susret vozačima i građanima, pa ćemo u skladu s tim provesti i istraživanje kako bismo utvrdili što građani i vozači misle o tim rješenjima, podržavaju li ih ili ne. Završetak ovog velikog projekta, prema dosadašnjim procjenama, planiran je do kraja srpnja 2018. godine'', rekao je.

Bešlić kaže kako se uz ove velike projekte, rade i druge ''od velike važnosti''.

 
Kopirati
Drag cursor here to close