DZ “Rama”

Rama: Krenuli radovi na uređenju ginekološke ordinacije

U ranijoj fazi uređen je dio prostora za ginekologiju te je nabavljena ginekološka stolica, izvršeni molerski radovi s uređenjem podne podloge u jednom dijelu i to uz potporu Vlade Republike Hrvatske.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 01. 2019. u 08:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dom zdravlja “Rama” nastavlja s uređenjem ginekološke ordinacije. U ranijoj fazi uređen je dio prostora za ginekologiju  te je nabavljena ginekološka stolica, izvršeni molerski radovi s uređenjem podne podloge u jednom dijelu i to  uz potporu Vlade Republike Hrvatske.  Tijekom prve faze radova uočena je potreba za daljnjim uređenjem.

Ovih dana djelatnici JKP “Vodograd” izvršili su ugrađivanje potrebnih pregradnih zidova te nastavili s uređenjem prostorija ginekološke ordinacije koje uključuju uređenje rađaonice,  dječje sobe i kartoteke, piše Ramski vjesnik.

Radovi obuhvaćaju pored zidarskih i  vodoinstalaterske, elektroktroinstalaterske i keramičarske radove. U dijelu zgrade Doma zdravlja gdje se nalazi ordinacija izvršena je zamjena vodovodne i odvodne vertikale s 5 sanitarnih čvorova.

Ravnateljica Doma zdravlja “Rama” dr. Mara Anđelić je kazala: “Ponovno zahvaljujem Vladi Republike Hrvatske koja uvijek pomaže i pomagat će. Posebno zahvaljujem Općini Prozor-Rama na čelu s načelnikom dr. Jozom Ivančevićem, koja uvijek pomogne pa tako i ovaj put. Uz sredstva koja je osigurao Dom zdravlja tu su i sredstva   Općine Prozor-Rama i radovi koje izvode radnici JKP “Vodograd”. Vjerujem da će nas pratiti kao do sada i u novim potrebnim radovima.”

Kopirati
Drag cursor here to close