Upute za odlaganje

Radnici Komosa pozivaju: Pravilno odlažite otpad!

Iz Komosa apeliraju na građane da odlažu otpad u vrijeme kada je to propisano – u večernjim satima, pošto njihovi radnici prazne posude svaki dan u rano jutro.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 02. 2020. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Radnici JP Komos žele se zahvaliti svim građanima koji savjesno odlažu komunalni otpad u za to predviđena mjesta (kontejnere, hajfiše i korpe), ne pored njih i u za to predviđeno vrijeme. Sve one koji to ne rade molimo – pomozite održati naš grad čistim'', stoji u pismu javnosti koje su iz ovog poduzeća objavili na Facebook stranici. 

Iz Komosa apeliraju na građane da odlažu otpad u vrijeme kada je to propisano – u večernjim satima, pošto njihovi radnici prazne posude svaki dan u rano jutro.

''Bacati smeće navečer!
Pravilnim odlaganjem – u večernjim satima, neće dolaziti do nakupljanja komunalnog otpada u kontejnerima tijekom dana. Grad će nam i biti i izgledati čišći.

Složiti, a ne zatrpavati!
Osvrćući se na problem gomilanja otpada pored posuda, podsjećamo da nije u pitanju nedostatak kontejnera već nepravilno odlaganje otpada. To se naročito odnosi na vlasnike prodavnica i trgovačkih objekata koji kartonskom ambalažom zatrpavaju posude, umjesto da je presuju i slože prije odlaganja.

Kabasti otpad izbacivati isključivo subotom!
Na žalost, i dalje imamo velike probleme s nepravilnim odlaganjem šuto otpada i kabastog otpada (stari namještaj, aparati i sl.), koji nesavjesni građani nepropisno odlažu tokom sedmice, a ne subotom, kad je to propisano.

Zahvalni smo svim građanima koji čuvaju naš grad pravilnim odlaganjem otpada, a one koji to ne rade molimo da se ponašaju odgovorno i pomognu čuvati naš grad čistim'', navode u svom apelu iz Komosa.

Kopirati
Drag cursor here to close