Prvi let na ljeto

Prvi charter let za Antaliju s Banjalučkog aerodroma

Prvi charter let zakazan je za 19. lipnja, a poslednji u sezoni je 11. rujna 2018. godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 31. 03. 2018. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Aerodrom Banjaluka

Turistička agencija “Kon Tiki Travel” otvorila je svoju poslovnicu u centru Banje Luke i najavila prvi charter let s Banjalučkog aerodroma u odmaralište Antalija u Turskoj.

''Već 19.lipnja ove godine put zračne luke u Antaliji poletjet će prvi Kon Tikijev chrter s turistima koji žele da ljeto provedu u Antaliji, Kemeru, Beleku, Alanji ili nekom drugom turskom ljetovalištu koja, osim izobilja sunca i dobrih plaža, posjetiteljima nude i vrhunske hotele različitih kategorija. Na ovaj način Kon Tiki ne samo da štedi novac ljubiteljima dobrog odmora već uvažava i njihovo dragocjeno vrijeme jer će za manje od dva sata biti na izabranoj destinaciji'', izjavio je PR agencije Dušan Anastasov.

Svečanosti povodom otvaranja “Kon Tiki” poslovnice u Banjoj Luci nazočio je i gradonačelnik Igor Radojičić, koji je izrazio zadovoljstvo, jer u Banju Luku dolaze prestižne kompanije kao što je “Kon Tiki, koja važi za najbolju turističku agenciju na Balkanu, te da će čarter let pomoći i banjalučkom aerodromu da profunkcionira.

Prvi charter let zakazan je za 19. lipnja, a poslednji u sezoni je 11.  rujna 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close