E7-FBA

Prvi avion FlyBosnie na novoj liniji sletio u Mostar

Ovaj avioprijevoznik povezivat će Rim i Mostar tijekom cijele godine, svakog ponedjeljka zrakoplovom Airbus A319.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 12. 2019. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplov prijevoznika FlyBosnia sletio je u ponedjeljak u 13.30 sati u Zračnu luku u Mostaru čime je uspostavljena zrakoplovna veza s Rimom.

Ovaj avioprijevoznik povezivat će Rim i Mostar tijekom cijele godine, svakog ponedjeljka zrakoplovom Airbus A319. Karte će koštati 55 eura, a poseban naglasak na uspostavljanju te linije stavljen je na Međugorje.

Direktor FlyBosnie Tarik Bilalbegović  najavio je kako već od travnja sljedeće godine aviokompanija planira uvesti dva dnevna leta iz Mostara za Rim.

Foto: Bljesak.info / Prvi avion FlyBosnie na novoj liniji sletio u Mostar

Naglasio je kako profit od ove linije za Rim kompanija očekuje tek sredinom sljedeće godine.

''U suradnji s Zračnom lukom Mostar planiramo povezivanje Mostara i s gradovima poput Napolija i Barija, moguće dva puta tjedno u sezoni od travnja do listopada 2020. godine'', kazao je te istaknuo kako je suradnja sa samim gradom Mostarom odlična i da je cilj FlyBosnie uvesti što više linija na ovo područje.

''Infrastruktura ovdje je odlična, samo je nužno povećati broj putnika'', istaknuo je.

Foto: Bljesak.info / Prvi avion FlyBosnie na novoj liniji sletio u Mostar

Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić istaknuo je da je prvi cilj vratiti talijansko tržište u sljedećoj godini, a u 2021. godini se vratiti na cifre od 100 pa i do 200 tisuća putnika.

''Pregovaramo razne destinacije, osim talijanskih, preferiramo linije u Njemačkoj koje su bliže Skandinavskim zemljama'', kazao je Raspudić poručivši građanima BiH da koriste ove linije.

Foto: Bljesak.info / Prvi avion FlyBosnie na novoj liniji sletio u Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close