Potpisan ugovor

Prozor-Rama dobiva reciklažno dvorište vrijedno 2 milijuna maraka

Ugovor je potpisao direktor JKP ''Vodograd'' Prozor-Rama Branko Burić
Gospodarstvo / Ulaganja | 27. 11. 2019. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Prozoru je u uredu načelnika općine Joze Ivančevića potpisan Ugovor za projektiranje i izgradnju reciklažnog dvorište vrijednog 2.231.602, 03 KM bez PDV-a. 

Ovaj Ugovor obuhvaća projektiranje, isporuku i ugradnju postrojenja za industrijsku reciklažu miješanog otpada kapaciteta do 3t/h, reciklaža osam vrsta sirovina, priopćeno je iz Općine Prozor-Rama. 

Ugovor je potpisao direktor JKP ''Vodograd'' Prozor-Rama Branko Burić, dok je u ime izvođača ugovor potpisao Đuro Horvat, direktor kompanije TEHNIX d.o.o.

Foto: PR / Prozor Rama dobiva reciklažno dvorište

Projekt bi treba biti završen 180 dana od dana uvođenja u posao. Projekt će biti smješten u Poniru, te se ovim otvara osam novih radnih mjesta. 

Industrijskom reciklažom mješovitog komunalnog otpada, navode, dobivat će se osam vrsta sirovina (plastika, karton, papir, PET, MET, tekstil, staklo, metal), a proizvodi se eko kompost i RDF gorivo.

Sve sirovine su, tvrde, potpuno čiste, baliraju se i plasiraju na globalno tržište za proizvodnju novih proizvoda u industriji. Prosječna energetska vrijednost suhog RDF goriva u balama je 4 MW po toni, priopćeno je iz Općine Prozor-Rama.

Kopirati
Drag cursor here to close