BMW AG

Prevent Grupacija širi poslovanje u segmentu proizvodnje komponenti za sjedišta

Očekuje se da će navedeno proširenje suradnje te povećanje proizvodnje na postojećim ugovorima značajno doprinijeti stvaranju novih i zadržavanju postojećih radnih mjesta
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 04. 2018. u 09:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prevent Grupacija u BiH potpisala je novi ugovor sa kupcem BMW AG te na taj način osigurala proširenje uspješne suradnje sa ovim renomiranim proizvođačem premium vozila. Radi se o novom ugovoru u segmentu autopresvlaka za prvu ugradnju sjedišta BMW serija 1 i 3. 

"Zadovoljstvo nam je da smo nakon zahtjevnog procesa pregovaranja dobili službenu potvrdu početka proizvodnje autopresvlaka za nove modele serija 1 i 3, kao i najavu dodatnih količina na postojećim ugovorima sa BMW AG. Proširenje suradnje sa ovim kupcem dodatno učvršćuje Prevent Grupaciju kao vodećeg dobavljača autopresvlaka u Europi te je potvrda njenog kvaliteta, pouzdanosti i dugogodišnjeg iskustva u autoindustriji", kazao je direktor Trim divizije Prevent Grupacije u BiH Muhamed Vrabac.

Dodao je da se očekuje da će navedeno proširenje suradnje te povećanje proizvodnje na postojećim ugovorima značajno doprinijeti stvaranju novih i zadržavanju postojećih radnih mjesta. 

Prevent Grupacija je dugogodišnji poslovni partner BMW AG u segmentima struktura za autosjedišta i autopresvlaka, a od 2012. godine proizvodi ručice za ručnu kočnicu te druge plastične i kožne komponente za interijer vozila. Na taj način, godišnje se preko milijun BMW AG vozila opremi originalnim komponentama proizvedenim u proizvodnim pogonima Preventa. 

Industrijski lider u regiji, Prevent Grupacija  je partner renomiranih svjetskih proizvođača automobila, namještaja i modne konfekcije. Pored proizvodnih pogona u Njemačkoj i Bosni i Hercegovini, Prevent je aktivno prisutan u zemljama centralne i jugoistočne Europe, kao i Rusiji, Brazilu i Južnoj Africi.

Nedavnom akvizicijom najveće livnice u Evropi, Prevent je nastavio jačanje vlastitog proizvodnog portfelja i širenje tržišne pozicije u autoindustriji, priopćeno je iz Prevent Grupacija u BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close