Busovača

Presijecanjem vrpce puštena u rad trafostanica

HDZ BiH je priopćio kako je uloženo 850.000 KM za sigurno i pouzdano napajanje električnom energijom na području cijele općine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 11. 2020. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simboličnim presijecanjem vrpce, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić svečano su pustili u rad rasklopnu trafostanicu Kolonija, projekt realiziran u sklopu investicije JP ElektroprIvreda HZ HB Mostar u iznosu od 850.000 KM.

''Svečanim puštanjem u rad ove trafostanice rješavaju se mnogi problemi kad je u pitanju sigurnosni dio snabdijevanja električnom energijom ovog kraja. Nastavit ćemo i dalje razgovarati kao bismo procijenili što još možemo pomoći da rezultat bude maksimalan, obzirom da je SIP BiH i ovdje u Busovači, po svom običaju, bez valjanog razloga, skinuo više od 400 glasova onih koji su se prijavili za dopisno glasovanje. Na nama je da damo sve od sebe da stvorimo atmosferu za svakog žitelja  Busovače koji ima opredjeljenje za bolje živote, da pozovemo da 15. studenog izađe na izbore, te da glasa po svom uvjerenju. HDZ BiH je svojim djelovanjem  dobar motiv za najveći dio ljudi u Busovači da svoje povjerenje daju ovoj mladoj listi, na kojoj imamo pola žena, trećinu liste čine mladi, a tu su i osobe s iskustvom'', kazao je Čović.

Ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić kazala je kako je kontinuirana, kvalitetna i sigurna opskrba električnom energijom od izuzetne važnosti za svako kućanstvo, a posebice za gospodarske subjekte, koji su ujedno najveći potrošači električne energije.

Kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Busovača Stipo Krišto istaknuo je kako je svečano puštanje u rad trafostanice Kolonija omogućilo da Busovača, a posebice gospodarski subjekti u Busovači, imaju neprekidan izvor električne energije.

HDZ BiH je objavio kako je J.P. „Elektroprivreda HZ HB“ Mostar  investirala 850.000 KM u izgradnju i rekonstrukciju više elektroenergetskih projekata na području općine Busovača, s ciljem smanjenja gubitaka na srednjonaponskoj mreži i stvaranja uvjeta dvostranog napajanja električnom energijom općine Busovača.

Kopirati
Drag cursor here to close