Plan razvoja

Kako će se razvijati ZHŽ?

Predstavljen plan razvoja turizma ZHŽ-a
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 04. 2019. u 16:38 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Zapadnohercegovačkoj županiji (ZHŽ) održanom u Širokom Brijegu predstavljen je plan razvoja turizma ZHŽ-a koji je rezultat projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji".

Plan je predstavio ravnatelj Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije Ivan Jurilj, koji je kazao kako je pored tog dokumenta izrađen i "Marketing plan Zapadnohercegovačke županije" te da su oba dokumenta izrađena s ciljem razvoja turizma kako bi se prostor ZHŽ-a pretvorio u poželjnu i konkurentnu turističku destinaciju.

Stručna savjetnica u Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ-a Viktorija Bošnjak predstavila je proces izrade strategije razvoja obrazovanja te županije od 2020. do 2035. godine.

Naime, u siječnju ove godine razvijena je metodologija izrade strategije, definiran cilj i aktivnosti, potrebni ljudski resursi, uloge i odgovornosti, načini komunikacije i održivosti te koncept samog dokumenta, što je savjetnica Bošnjak ukratko prezentirala svim prisutnima, priopćeno je iz Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije.

Kopirati
Drag cursor here to close