U subotu u 8

Poziv na akciju čišćenja Trimuše: Potaknuti Džemom pokrenimo se i mi!

''Čistiti ćemo zeleno raslinje. Rukavice su obavezne, a ako imate kariolu, trimer ili grablje obavezno ih ponesite. Okupljanje na parkingu u 8 sati. Pozivamo sve koji mogu da nam se pridruže!''
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 08. 2019. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mjesec dana Džemo čisti Trimušu. Učinio je nešto lijepo te hvale vrijedno za nas i za naš grad. U subotu 31. kolovoza idemo pomoći Džemi i podržati njegovu ideju'', navode to u svom pozivu na akciju čišćenja iz udruženja Mostar Half marathon - polumaraton.

Naime, proteklih mjesec dana Džemal Kasumović je na Trimuši - trim stazi na mostarskom Bijelom brijegu i samoinicijativno provodi akciju čišćenja.  Čovjek je to koji je, usprkos svemu, odlučio očistiti pluća grada Mostara.

''Mjesec dana Džemo je na Trimuši, kad smo ga prvi put sreli rekao je "Ne idem odavde dok je ne sredim" i jutros je tu radi vrijedno, čisti, sklanja srušena debla, kupi smeće za nama svima (jel nas stid?)... Toliku pozitivu nismo odavno vidjeli, kaže nam: "Dođu mi kolege pomoći, bas je jedan jučer bio, evo čekam jutros da dođe netko s trimerom da pokosimo ovaj plato ovdje, pa nastavljam dalje", naveli su na FB stranici.

U svom pozivu na akciju čišćenja, kojom bi se kako navode 'potaknuti Džemom pokrenuli i mi' navode sljedeće: ''Čistiti ćemo zeleno raslinje. Rukavice su obavezne, a ako imate kariolu, trimer ili grablje obavezno ih ponesite. Okupljanje na parkingu u 8 sati. Pozivamo sve koji mogu da nam se pridruže!''

Kopirati
Drag cursor here to close