Vrh Avenije

Potrebna je vještina: Kako zaobići rupe, a da ne udariš u drugo vozilo?

Zbog radova na kolektoru već mjesecima se otežano prometuje, a obilne padaline otvorile su ogromne rupe na ovom dijelu Avenije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 05. 2021. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilne kiše koje su proteklih dana padale na području Mostara uništile su ionako ne uvjetni dio prometnice na vrhu Avenije.

Na ovom dijelu grada zbog radova na kolektoru već mjesecima se otežano prometuje, a obilne padaline otvorile su ogromne rupe. Potrebna je dobra vještina ukoliko želite zaobići sve te rupe, a da pritom ne udarite u drugo vozilo.

Foto: Bljesak.info / Obilne padaline otvorile su ogromne rupe

Početak radova na vrhu Avenije započeli su krajem prošle godine, a s početkom su kasnili tri tjedna.

Radovi se izvode duž ulice dr. Ante Starčevića počevši od kružnog toka kod zgrade Mljekara do raskrižja s ulicom Kralja Tomislava (Vrh Avenije), te dalje Ulicom Rudarska do raskrsnice s Ulicom Blajburških žrtava (kod Osnovne škole Ivana Gundulića).  

U jednom od razgovora za naš portal vezano za radove na ulicama našega grada, Marina Deronjić šefica odjela za Urbanizam i građenje grada Mostara rekla je kako završetak radova zna često kasniti, kada se zakopa, često iskoče neki nepredviđeni problem ili kablovi koji nisu ucrtani u regulacijskom planu, pa to dodatno prolongira završetak radova.

Foto: Bljesak.info / Potrebna je dobra vještina za vožnju ovim dijelom

Nadamo se kako će ove radove ipak završiti na vrijeme, bez nekih većih nepredviđenih problema, jer kako što vidimo za to nam je dovoljna i kiša.

Kopirati
Drag cursor here to close