Sredstva

Pošta će sama graditi logističko središte u Mostaru

Iz Hrvatske pošte navode kako je, sukladno zahtjevu Federalnog ministarstva financija za kandidiranje projekata u Program javnih investicija, Hrvatska pošta Mostar dostavila potrebnu dokumentaciju…
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 05. 2019. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Hrvatska pošta Mostar nije dobila navedena sredstva i projekat izgradnje Glavnog poštanskog logističkog središta HP Mostar na Bišću Polju će financirati dijelom vlastitim sredstvima, a dijelom kreditnim zaduženjima'', navodi se u reagiranju Ureda marketinga i korporativnih komunikacija Hrvatske pošte d.o.o. Mostar povodom teksta o planiranim sredstvima Programa javnih investicija Federacije BiH.

Iz Hrvatske pošte navode kako je, sukladno zahtjevu Federalnog ministarstva financija za kandidiranje projekata u Program javnih investicija, Hrvatska pošta Mostar dostavila potrebnu dokumentaciju kako bi imala status kandidiranog projekta, budući da se samo projekti koji su uvršteni u navedeni program mogu financirati proračunskim sredstvima ili zaduživanjem.

Dodaju kako je u članku navedena neistina da je Hrvatska pošta Mostar dobila sredstva u iznosu od 7,14 milijuna KM za izgradnju poštanskog logističkog središta HP Mostar u Bišću Polju.

Inače, u Programu koji je izdalo Federalno ministarstvo financija nalazi se 16 mostarskih projekata, od kojih se najviše ulaže u izgradnju autoceste Koridora Vc, te manji dio novca u projekte vezane za vodoopskrbu, energiju i poljoprivredu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close