Hrvatska

Pelješki most: Odbijene žalbe protiv izbora izvođača radova

Odbijene žalbe protiv izbStrabag se u jednoj od žalbi žalio na izbor kineskog konzorcija "China Road and Bridge Corporation" jer je kineski konzorcij, smatraju, ponudio dampinške cijene u pogledu izvođenja niza radora izvođača radova za Pelješki most
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 03. 2018. u 12:09 Bljesak.info
Kopirati

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) odbila je ukupno tri žalbe koje su konkurentski ponuđači uložili na izbor izvođača radova za gradnju Pelješkog mosta s pristupnim cestama, javlja agencija Anadolija.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija DKOM je kao neosnovane odbila žalbe austrijskog Strabaga i zajednice ponuditelja talijanskog Astaldija te turskog IC Ictas Isaat Sanayi koje su podnijeli zbog procjene kvalitete garancije talijansko-turske ponude za gradnju mosta.

Strabag se u jednoj od žalbi žalio na izbor kineskog konzorcija "China Road and Bridge Corporation" jer je kineski konzorcij, smatraju, ponudio dampinške cijene u pogledu izvođenja niza radova.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je kako će se danas u Rijeci očitovati povodom Odluke Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave, kojom su odbačene žalbe na natječaj za izgradnju Pelješkog mosta.

Kopirati