Hrvatska

Pelješki most: Odbijene žalbe protiv izbora izvođača radova

Odbijene žalbe protiv izbStrabag se u jednoj od žalbi žalio na izbor kineskog konzorcija "China Road and Bridge Corporation" jer je kineski konzorcij, smatraju, ponudio dampinške cijene u pogledu izvođenja niza radora izvođača radova za Pelješki most
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 03. 2018. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) odbila je ukupno tri žalbe koje su konkurentski ponuđači uložili na izbor izvođača radova za gradnju Pelješkog mosta s pristupnim cestama, javlja agencija Anadolija.

Agencija DKOM je kao neosnovane odbila žalbe austrijskog Strabaga i zajednice ponuditelja talijanskog Astaldija te turskog IC Ictas Isaat Sanayi koje su podnijeli zbog procjene kvalitete garancije talijansko-turske ponude za gradnju mosta.

Strabag se u jednoj od žalbi žalio na izbor kineskog konzorcija "China Road and Bridge Corporation" jer je kineski konzorcij, smatraju, ponudio dampinške cijene u pogledu izvođenja niza radova.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je kako će se danas u Rijeci očitovati povodom Odluke Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave, kojom su odbačene žalbe na natječaj za izgradnju Pelješkog mosta.

Kopirati
Drag cursor here to close