Pisat ćemo i dalje

Park Zrinjevac - nema se tu što puno reći, samo gledati

Razvaljene i zapuštene sprave postale su prijetnja svakoj dječjoj igri.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 05. 2020. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Je il moguće da apsolutno nikome iz vrha grada Mostara ovo ne smeta? - pitao nas je jedan od čitatelja šaljući nam slike najnovijeg stanja u gradskom parku Zrinjevac.

Mobilijar je u potpunosti uništen, oronuo i dotrajao. Razvaljene i zapuštene sprave postale su prijetnja svakoj dječjoj igri. Problem zadaju i neodgovorni vlasnici pasa koji su u njemu, nedozvoljeno, preuzeli svaki djelić prostora namijenjenog djeci.

To je, otprilike, današnja slika gradskog parka.

Foto:Čitatelj / Razvaljene i zapuštene sprave postale su prijetnja svakoj dječjoj igri

Portal Bljesak.info nebrojeno mnogo puta objavljivao je slike stanja u kojem se nalazi mostarski park. Novinari su u vezi toga slali brojne upite Gradskoj upravi Grada Mostara i svojim tekstovima na sve načine pokušavali skrenuti pozornost vladajućima da nešto poduzmu.

Foto:Čitatelj / Razvaljene i zapuštene sprave postale su prijetnja svakoj dječjoj igri

Objavljivao je i pisma čitatelja i roditelja koji su na taj način pokušali dignuti svoj glas i ukazati onima koji ne misle ni na koga u ovom gradu, nego samo na sebe, da napokon učine nešto i za one najmanje.

Razvaljene i zapuštene sprave postale su prijetnja svakoj dječjoj igri - Park Zrinjevac - nema se tu što puno reći, samo gledati

Foto:Čitatelj / Razvaljene i zapuštene sprave postale su prijetnja svakoj dječjoj igri

Pisali smo, pisat ćemo i dalje, a nadamo se da će ''neki'' nekada i pogledati ove slike.

A odgovor na ovo čitateljevo pitanje s početka teksta, nažalost, nekako se nameće sam od sebe – Da, moguće je. Ne smeta im.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close