Čapljina

Osnovna škola Vladimira Pavlovića dobiva novo dvorište

U tijeku su radovi na uređenju školskog dvorišta popločavanjem i izradom prilaza za djecu s potrebama kao i regulacijom odvoda oborinskih voda završit ćemo uređenje svih prilaza školi.
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 07. 2018. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića u Čapljini po završetku nastave krenuli su raodvi na uređenju, saniranju i obnovi kako centralne tako i područnih škola s ciljem stvaranja poželjnog ugodnog radnog okružja za učenike.

''U tijeku su radovi na uređenju školskog dvorišta popločavanjem i izradom prilaza za djecu s potrebama kao i regulacijom odvoda oborinskih voda završit ćemo uređenje svih prilaza školi. Navedena investicija je rezultat projektnih aktivnosti škole i sredstava pomoći načelnika Vidića kao i doniranog materijala poduzeća Beton Perutina'', rekli su za Bljesak.info iz ove škole.

Također, dodaju kako imaju u planu saniranje i krečenje preostalih učionica centralne i područnih škola. Ubrzo počinju radovi na obnovi školske športske dvorane od promjene stropa, sanacije zidova i poda, izmjene električnih instalacija sve do obnove i opremanja svlačionica.

''S ponosom ističemo ljepotu obnovljene PŠ Trebižat uvođenjem energetske učinkovitosti sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i proračuna općine Čapljina. Dodjeljenim sredstvima Federalnog ministarstva obrazovanja opremljen je inkluzivni kabinet za otvaranje posebnog odjela pri matičnopj školi za djecu s potrebama, za čije otvaranje već godinu dana čekamo suglasnost resornog ministarstva'', rekli su iz ove škole.

Očekuju i ishod rađenih projektnih aktivnosti kod Japanskog veleposlanstva za obnovu podova centralne škole , a u tijeku su i razgovori za osiguranje sredstava za uvođenje interneta u učionice kako bi se osigurali uvijeti za uvođenje ''E'' dnevnika.

Kopirati
Drag cursor here to close