'e-osiguranik'

Osiguranici ZZO-a HNŽ-a: Provjerite svoje osiguranje online

Osiguranici Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, putem internetske stranice Zavoda, mogu pristupiti portalu e-osiguranik.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 01. 2019. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u prosincu 2018. godine direktor Zavoda, Rade Bošnjak, sa suradnicima javnosti predstavio unaprijeđenu web stranicu i Facebook stranicu Zavoda zdravstveno osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije (ZZO HNŽ), s početkom 2019. godine osiguranicima je dostupna i nova funkcionalnost e-osiguranik, priopćeno je iz ZZO-a.

Osiguranici Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, putem internetske stranice Zavoda, mogu pristupiti portalu e-osiguranik. Kako bi pristupili svojim podacima vezanim za status zdravstvenog osiguranja prvo trebaju izvršiti registraciju, a nakon registracije dostupne su im informacije o statusu njihovog osiguranja, kojem domu zdravlja pripadaju, tko je njihov izabrani liječnik, tko su članovi obitelji koji su preko njih kao nositelja osiguranja osigurani kao i status premije osiguranja (markice), odnosno je li ista aktivna ili je istekla.

Foto: ZZO HNŽ / Sustav E Osiguranik ZZO HNŽ

Predstavljajući ovu funkcionalnost svojim suradnicima, navode iz ZZO-a, direktor Bošnjak je istaknuo kako Zavod nastavlja s uvođenjem inovativnosti u svoj rad  i primjenom suvremenih tehnologija slijedi strateški izazov ''biti vodeći Zavod i ogledni model u BiH'', a sve s ciljem nastavka približavanja i pojednostavljenja pristupa osiguranika uslugama zdravstvene zaštite, te proširenju i poboljšanju komunikacije s osiguranicima.

''Zavod je kuća naših osiguranika što je bila, jest i bit će vodilja radnika ovoga Zavoda u svim poslovima i aktivnostima koje provodimo. Danas smo, nakon jednomjesečnog testiranja, u primjenu uveli novu funkcionalnost e-osiguranik. Funkcionalnost e-osiguranik, pored podataka koji su već dostupni našim osiguranicima, tijekom godine obogatit ćemo i informacijama kako što su potrošnja lijekova, ortopedska pomagala i drugim informacijama koje se odnose na svakog osiguranika pojedinačno'', kazao je direktor Bošnjak, priopćeno je iz ZZO-a HNŽ-a. 

Kopirati
Drag cursor here to close