Radovi u tijeku

O.Š. ''Marko Marulić'' u Prozoru dobiva termo fasadu

Osnovna škola Marka Marulića u Prozoru dobiva termo fasadu koja će postići veću energetsku učinkovitost i smanjiti troškove grijanja zgrade.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 08. 2018. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije par dana započela je ugradnja termo fasade na zgradu O.Š. ''Marko Marulić'' u Prozoru.

Sredstva za ovaj projekt u vrijednosti od 150.000 KM osigurla je Vlada HNŽ-a. U sklopu ovog projekta bit će izvršena izmjena krova na sportskoj dvorani Škole.

Po završetku ugradnje termoizolacije postići će se veća energetska učinkovitost te će se smanjiti troškovi grijanja učionica, a učenici boraviti u toplijem i ugodnijem ambijentu tijekom hladinijih dana.

Ravnatelj Slavko Bilić o realizaciji projekata kroz svoj četverogodišnji mandat kaže: ''Apliciranjem na ovakve i slične projekte nastojimo školu učiniti što ugodnijom. Do sada smo realizirali mnoge projekte. Zamijenili smo krov na školskoj zgradi i sredili smo nadstrešnicu na ulazu. Radili smo na uređenju školskog dvorišta te smo tu napravili dosta posla. Izvršena je zamjena stolarije, te smo zamjenili vrata učionica. Izvršili su zamjenu zastarjele neonske rasvjete modernijom led rasvjetom u dvet učionica i dvorani za tjelesni odgoj. U područnoj školi na Lugu uredili smo nekoliko učionica u kojima je novi namještaj te košarkaško igralište. Za financiranje svih ovih pobrojanih projekata zahvaljujem se Općini Prozor-Rama, Fondu za zaštitu okoliša i Vladi HNŽ-a''.

Kopirati
Drag cursor here to close