Obnova

Općina Posušje kreće u projekt vrijedan 185.000 KM

Cilj projekta je poboljšanje općeg ambijenta za školsku djecu kroz izgradnju popratne infrastrukture i zeleniji okoliš s edukacijskim aspektom.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 02. 2021. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik Općine Posušje Ante Begić potpisao je Ugovor o realizaciji projekta "Uređenje platoa nove Osnovne škole fra Petar Bakula, faza I.".

"Drago mi je da unatoč izvanrednoj situaciji koja je uzrokovala i financijske poremećaje, radovi na izgradnji nove osnovne škole ne posustaju. Stoga vjerujem da ćemo u skorijoj budućnosti biti u prilici ostvariti zacrtani cilj, a to je organizacija izvođenja nastave u novom objektu. To će zasigurno doprinijeti poboljšanju uvjeta boravka i rada učenika i nastavnog osoblja, a u konačnici i boljeg prenošenja obrazovne materije", navodi načelnik Begić.

Naglasio je kako je ovo nastavak intenzivnog angažmana na realizaciji jednog od prioritetnih zadataka u općini Posušje.

Radovi vrijedni gotovo 185.000,00 KM uključuju pripremne i zemljane radove na površini od 4805 m2 unutar školskog dvorišta.

Foto: Radio plus / Škola Posušje

Cilj projekta je poboljšanje općeg ambijenta za školsku djecu kroz izgradnju popratne infrastrukture i zeleniji okoliš s edukacijskim aspektom.

Projekt "Uređenje platoa nove Osnovne škole fra Petar Bakula, faza I." će se realizirati uz financijsku podršku Federalnog ministarstvo financija i Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), u suradnji s Federalnim zavodom za programiranje razvoja (FZZPR) i Savezom općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine (SOG FBiH).

Kopirati
Drag cursor here to close